Online: 1
Inapoi la intrebari
Share
Lista scoli

Cine nu-i aici, ori nu conteaza, ori nu exista!

<< Lista scoli

Share
Categoria A, B, C, D, E

Scoala de Soferi IRIZA AUTO

Localitate: Craiova (Dolj)
Telefon: 0745/626318 ; 0762/902005 ; 0351/170246 ; fax: 0351/815621

E-mail:  scoalairiza@yahoo.com


ŞCOALA DE ŞOFERI IRIZA este o companie formată din 26 de oameni calificaţi cu o vastă experienţă în pregătirea cursanţilor pentru obţinerea permisului de conducere auto. Societatea a avut grijă ca personalul să fie foarte bine instruit, motivat şi să aibă un nivel ridicat al conduitei profesionale şi al comportamentului. Înfiinţată în 2006, şcoala a ajuns astăzi o firmă apreciată de multă lume (făcând faţă cu succes concurenţei acerbe) deoarece răspunde cu profesionalism la cerinţele tot mai diversificate ale clienţilor săi. Societatea se află într-un permanent proces de perfecţionare reînnoind parcul auto al şcolii prin achiziţionarea următoarelor tipuri de autovehicule:

     În prezent şcoala are angajaţi cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată un număr de 6 profesori de legislaţie rutieră şi cunoaşterea automobilului, 22 instructori auto angajati, 1 medic specialist de medicină generală.

       Suntem dotaţi cu 2 săli moderne conform normelor Uniunii Europene, pentru efectuarea orelor teoretice, oferind posibilitatea cursanţilor noştri de a avea la dispoziţie toate materialele didactice necesare unei pregătiri de calitate (retroproiector, laptop, calculatoare, DVD, manuale de legislaţie rutieră, de prim ajutor, de cunoaşterea automobilului, de conducere ecologică, chestionare, CD-uri). Deţinem o reţea de 10 calculatoare dotate cu softul omologat pentru a realiza simularea examenului de obţinere a permisului auto.

        Detinem un simulator auto cu imagini diverse ce simuleaza diferite situatii din trafic si din toate anotimpurile, pe care cursantii scolii se initiaza inainte de inceperea orelor de conducere efectiv pe autovehicul.

       În prezent ne-am diversificat gama de activităţi, în acest sens autorizând o nouă şcoală pe teritoriul localităţii Dăbuleni unde deţinem un spaţiu având o reţea de 4 calculatoare dotate cu softul omologat pentru a realiza simularea examenului de obţinere a permisului auto.

       De asemenea, toate documentele şcolare se eliberează în mod gratuit de la secretariatul şcolii, oferind totodată ajutor în întocmirea documentelor necesare pentru dosarul de examen (în acest fel şcoala dispune de contracte de colaborare cu policlinici medicale şi laboratoare psihologice).

 

PREŢURI CURSURI ŞCOALĂ

 

Categoria

Preţ total

AM

500

A1

A2

800

1000

A

1200

B

900

C

900

10 l/ ora

CE

900

10 l/ ora

D (cu C)

900

10 l/ ora

D (cu B)

1200

10 l/ ora

 

 

 

 

 

Plata se poate face în 2, 3 sau mai multe rate, în funcţie de categoria sau categoriile solicitate.

Preţurile afişate nu includ cheltuielile pentru întocmirea dosarului (dosarelor) pentru susţinerea examenului auto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categoria A

    Motocicleta fara atas, a carei masa fara incarcatura este mai mare de 180 kg., cu o putere a motorului de cel putin 50 kw. Daca motocicleta este actionata de un motor cu ardere interna, capacitatea cilindrica a motorului trebuie sa fie de cel putin 600 cmc, fiind admisa o toleranta in minus de cel mult 5 cmc;
    Vârsta: 20 de ani împliniţi, dacă persoana are o experienţă de cel puţin 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2, sau 24 de ani împliniţi.

Categoria A2

    Motociclete fara atas, cu o putere a motorului de cel putin 20 kw , dar de maximum 35 kw. Daca motocicleta este actionata de un motor cu ardere interna, capacitatea cilindrica a motorului trebuie sa fie de cel putin 400 cmc, fiind admisa o toleranta in minus de cel mult 5 cmc;
    Vârsta: 18 ani

Categoria A1

    Motociclete fara atas, cu o putere a motorului de maximum 11 kw care pot atinge o viteza de cel putin 90 km/h. Daca motocicleta este actionata de un motor cu ardere interna, capacitatea cilindrica a motorului trebuie sa fie de cel putin 120 cmc, fiind admisa o toleranta in minus de cel mult 5 cmc;
    Vârsta: 16 ani

Categoria AM

    Mopede cu doua roti, a caror viteza maxima prin constructie este mai mare de 25km/h, dar nu depaseste 45 km/h si care sunt echipate cu un motor cu ardere interna, cu aprindere prin scanteie, cu o capacitate cilindrica ce nu depaseste 50 cmc, iar masa proprie a vehiculului nu depaseste 350 kg;
    Vârsta: 16 ani

 

NOU! ATESTATE PROFESIONALE

 

Scoala de soferi IRIZA organizeaza cursuri pentru obtinerea atestatului auto profesional. Cu noi puteti obtine urmatoarele tipuri de atestate auto:

 

 

Pentru alte informatii: www.scoalairiza.ro

Aplicatie realizata de Milan Ciprian © 2010   Tel. 0766.658.707
Scoala de Soferi EXIGENT
scoala de soferi drumul taberei
Scoala de soferi Bucuresti - Vasile Chirciu

Autentificare

Cont nou

Recuperare parola