e-DRPCIV
ClausWeb - Inregistrare domenii

1. Faceţi mediul de învăţare de 2 ori.

2. Faceţi chestionare drpciv până ridicaţi indicatorii de performanţă pe verde.

Ionut Mihai
Ionut Mihai
Am luat sala, ura! ura! urrrrraaaaa! Multumesc dl. Ciprian Milan admin, multumesc site-ului e-dprciv, multumesc si doresc succes la toata lumea. DACA RESPECTATI TOATE INDICATIILE DE PE SITE, SIGUR SUNTETI ADMISI LA SALA DRPCIV. CU STIMA MIHAI CLAUDIU ION DIN RM-VALCEA
Cata Rapceanu
Cata Rapceanu
Dacă faci mediul de învăţare de 2 ori cum îţi recomandă aici şi faci şi chestionarele să duci indicii de pregătire până la 100% reuşesti fără probleme la drpciv. Este un site foarte bun, eu am luat 26 din 26.
Dan Danutz
Dan Danutz
Am intrat pe acest site drpciv la recomandarea unei prietene in urma cu 3 zile. Astazi am fost si am dat sala. Toata povestea a durat 8 minute, iar eu am trecut fara probleme. Este pentru prima data cand simt ca banii pe care i-am dat pentru accesul total la intrebari au meritat. Multumesc si felicitari pentru site. Sigur o sa il recomand mai departe.
Carp Suciu Elena
Carp Suciu Elena
Va recomand cu drag acest site pentru ca m-a ajutat sa iau examenul auto. Avand in vedere ca am mai facut si pe alte site-uri chestionare auto drpciv si din carte, de pe acest site am putut sa inteleg intrebarile in doar o zi, datorita faptului ca le repeta si are un modul de a le prezenta exact ca cele de la examen. Va urez succes...
Tedy Beer
Tedy Beer
Buna ziua. Cu o luna in urma am inceput sa ma pregatesc pt. examenul teoretic auto cat B. Am facut chestionare auto din cartea de 2013 si de pe site-ul oficial al politiei drpciv.ro . Acum 3 zile am descoperit site-ul dumneavoastra si am parcurs 60% din mediul de invatare o singura data si am mai facut vreo 20 de chestionare auto. Am gasit pe acest site intrebari cu raspunsuri diferite dar corecte, fata din cartea de 2013 si site-ul politiei. Totodata si unele intrebari care nu apar in carte sau pe drpciv.ro . Astazi am dat sala si am luat cu 25 de puncte. Vreau sa va spun ca picam sala cu 20 pct. daca nu dadeam peste acest site si nu parcurgeam mediul de invatare. La sala mi-au picat 5 intrebari care nu le-am regasit in carte sau pe drpciv.ro . ASADAR RECOMAND SITE-UL, ESTE UPDATAT LA TIMP, INTREBARILE DE LA SALA SUNT IDENTICE CU CELE DIN MEDIUL DE INVATARE, INVATATI CU TOATA INCREDEREA. Toata stima domnului Milan pentru munca si interesul depus la realizarrea acestui site e-drpciv.ro.
Maryus Ceapa
Maryus Ceapa
folosesc acest site de ceva timp si am tot citit multe comentarii dar sincer nu prea credeam ce se spune pana azi cand ma-m comvins ca este adevarat cel mai bun din domeniu azi am dat sala si am luat cu 24 exact aceleasi intrebari si raspunsuri ca la drpciv. Folositi cu incredere si reusita e garantata, mult suces tuturor
Djkata Cata
Djkata Cata
De o luna si jumatate folosesc acest site, si m-am abtinut sa fac comentarii, pana in momentul in care m-am simtit in masura de a le face ! E de departe cel mai bun site drpciv pentru viitorii soferi, drept dovada ieri am luat sala in 5 minute cu 26 de puncte pentru categoria C! Recomand cu incredere ! Succes tuturor!
Elena Samoila
Elena Samoila
Tocmai vin de la DRPCIV... de indata ce am zarit sediul acestei institutiii... inima a inceput sa imi bata foarte tare... am avut emotii foarte mari... mai ales ca prima data am picat cu 18... am intrat... intre timp inima mea era cat un purice... m-am dus... m-am reprogramat si am mai stat pret de vreo 20 de minute pana sa intru in sala... intr-un final mi-am facut curaj si am intrat... cu tact si calm... am rezolvat intrebarile si am luat :) Dar cate emotii... cate... Tin sa adresez sincere multumiri lui Ciprian M. pentru acest site drpciv. Intrebarile sunt exact ca acelea care se regasesc in mediul de invatare :-) Mi-a picat o singura intrebare din contraventii, una din masurile de prim ajutor iar restul... reguli generale de conducere si intrebari cu "desene" asa cum imi place mie sa le spun. :-)) Acum astept orasul pe 13 luna viitoare... sper sa fie bine :) Sa aveti o zi buna:-)
Anatol Chiselita
Anatol Chiselita
25 de puncte din prima... multumita domnului Ciprian Milan pentru creearea acestiu site! (mentionez ca sunt aceleasi intrebari ca la examen, GARANTEZ)
Fatma Polly-pocket
Fatma Polly-pocket
Mii de multumiri domnului Ciprian pentru realizarea acestui site, am dat sala pe 4 pentru categoria C, am facut chestionarul in 3 minute si am luat 26 puncte,acum dau orasul pe data de 26, apoi ma pregatesc pentru categoria E, voi recomanda acest site de chestionare auto tuturor celor care dau pentru permis, sunt aceleasi intebari ca la drpciv
Marius Banica
Marius Banica
Azi am dat sala la drpciv si am luat 26 din 26. Intrebarile sunt identice ca aici. Astept traseul. Multumesc.
Marian Daniel
Marian Daniel
Multumesc frumos pentru ajutorul pe care la-m gasit aici pe acest site, cu ajutorul dumneavoastra am reusit astazi sa admit la drpciv cu 26 de puncte in aproximativ 3 minute. Multumesc domnului Ciprian bafta si mult norok pentru cei ce vor da de permis
Mtzuk Bg
Mtzuk Bg
Datorita serviciului dvs de informare am fost admis astazi pentru categoria C cu 26 din 26 nu a fost nici-o intrebare in plus sau diferita fata de ce aveti pe site. Tot respectul pentru munca dvs. si tin sa specific ca nu am deschis o carte datorita mediului de invatare excelent structurat! Multumesc inca o data e-drpciv.ro, recomand cu incredere!
NyKu Catalyn
NyKu Catalyn
Multumim din suflet Domnul Ciprian Milan pt realizarea acestui site. Am facut azi la ora 10, 25 din 26 in mai putin de 5 minute datorita acestui minunat site. Pacat ca am fost programat la traseu tocmai pe 24. Oricum...conteaza ca am luat examenul, cu usurinta. Tin sa mentionez, cartea nici macar nu am deschis-o. Dar am facut mediul de invatare de 6 ori. Intrebarile sunt identice ca la drpciv. Toate respectele pt Domnul Ciprian Milan. (Cristea Alin Lucian)
Sandu George Cătălin
Sandu George Cătălin
Vreau sa iti multumesc pentru site'ul creat de tine (www.e-drpciv.ro) mi'a fost foarte de folos. Am luat Cat. B din prima si sala si traseul, sala cu 22; Cat. A la fel din prima cu 18; Cat C la fel cu 22 si peste ceva timp am traseul; dupa am E sala. Aia este floare la ureche. Iti multumesc inca o data. Cartea nu am deschiso, doar cu ajutorul tau am luat toate astea si iti multumesc. Succes in continuare si un sfat: la cat e de util saitul taxa de 1 euro e enorm de mica minim 2 3 euro ar fi trebuit. Salut, sanatate si sa auzim de bine.
Frank Hf
Frank Hf
De obicei inchid instant daca un site imi cere bani sa trec mai departe. In cazul acesta eram chiar nerabdator sa gasesc butonul de donat prin telefon (din lipsa de PayPal). Foarte util site-ul si geniala ideea de a obliga utilizatorul sa treaca prin mediul de invatare de 2 ori pana sa ii dai indicatorii la testari. Pe mine m-a impulsionat enorm (altfel treceam direct la chestionare drpciv si invatam haotic).
Multumiri,
Un utilizator multumit
Maria Babu
Maria Babu
Multumim pentru site. Am luat 26 de puncte din 26 dupa ce am studiat codul si am parcurs mediul de invatare si chestionare drpciv. Exact aceleasi intrebari se regasesc in chestionarele auto de la drpciv. Cu siguranta daca inveti dupa acest site ei sala fara probleme. Multumim. Succes tuturor!
Alina Mihailescu
Alina Mihailescu
26 din 26... Multumesc Ciprian! Un site excelent, bine structurat pe medii de invatare si apoi chestionare drpciv cu indicatoare de performanta care te ajuta sa-ti apreciezi in medie timpul, punctajul si procentul de promovabilitate. Daca se parcurg pasii asa cum foarte corect si realist sunt structurati, este imposibil sa nu fii admis. Felicitari pentru site! Il recomand cu caldura. Este extrem de eficient!
Adriana Raluca
Adriana Raluca
sala luata cu 24 si traseu luat in 10 min in 22 luna aceasta, permis primit dupa 5 zile!:) totul datorita e-drpciv :D am dat linkul e-drpciv nasei mele si dupa 4 incercari esuate de pe alte siteuri ieri si-a luat sala, din nou totul datorita e-drpciv! va multumim Ciprian
Alicia Mihaela
Alicia Mihaela
Excelent site! am cazut de 2 ori sala apoi am inceput sa fac si pe site'ul acesta si nu pot sa cred ca am luat sala cu 26! acum sper sa trec si de traseu. Mult succes tuturor!
Alex Alexandru
Alex Alexandru
Ieri am dat traseul si am luat cu 24. Am terminat in 4 minute. Sunt exact aceleasi intrebari ca la examen. Luni am traseul. Multumesc celui care a facut site-ul . :)
Sisa Adi
Sisa Adi
Salut, ieri am luat sala cu 26 in 6 min. Toate intrebarila au fost de pe acest site, multumesc din suflet, CIPRIAN, pt. acest site este grozav si am sa-l recomand tuturor celor care vreau sa dea de permis. BAFTA la toti, ne mai auzim......!
Cretiu Manuela
Cretiu Manuela
Am luat cu 26! Multumesc din suflet Ciprian! Pe 28 am traseul. Pacat ca nu poti face un site si pentru traseu! :)
Baceu Gabriela
Baceu Gabriela
Mergeti cu toata increderea la examen!!Ii multumesc lui Dumnezeu...si-apoi tie Ciprian Milan,pentru acest site!!!Am luat in aprox 2 minute(nici atat)26 de puncte!!o sa recomand tuturor E-DRPCIV,sicer nu-mi venea sa cred,insa am intalnit aceleasi intrebari!!Inca odata,iti multumesc,din suflet!!
Macuc Razvan Daniel
Macuc Razvan Daniel
astazi am avut examen si am luat cu 26... spre uimireamea am gasit 26 din 26 de intrebari identice cu cele de pe drpciv. am luat testul in 3 min.... nu mi-a venit sa cred......
Robert Bertalan
Robert Bertalan
25 puncte. Daca nu era site-ul asta de chestionare drpciv, sunt 100% sigur ca nu eram admis. Ciprian Milan, tot respectul meu pentru efortul depus!
Emanuel Robert
Emanuel Robert
Cel mai tare site,iti usureaza enorm de mult munca si il recomand din suflet la toti:) Bafta Tuturor, tot ce este pe acest site, este si la examenul oficial. Eu am luat cu 25 d pct. Multumesc e-drpciv
Danny Boss
Danny Boss
CEL MAI TARE SITE!!!....il recomand cu cea mai mare incredere......datorita voua am luat sala cu 25......toata stima si tot respectul!!!....va multumesc drpciv
Grieb Chris
Grieb Chris
Am luat sala cu 24 desi puteam face si 26 dar cand m`am vazut cu 24 de puncte nu am mai avut rabdare la ultimele 2 intrebari Va Mulumesc!!!, mi`a fost foarte util site`ul acesta drpciv. Bafta Tuturor!!!
Tanasa Georgeta
Tanasa Georgeta
Felicitari pt. site... sotul meu a luat astazi sala la A cu 19 si la C cu 26...multumesc ....multa bafta tuturor...
Valtizan Petre
Valtizan Petre
Am luat sala cu 25. Nu am facut alte chestionare auto decat cele de pe acest site. Am dat pentru C iar intrebarile au fost exact cele de pe site.
Gino Ginucu
Gino Ginucu
CIPIRI....!!!!!! frate esty tare cu acest site drpciv , culmea am reusit la cat C, am reusit cu 25 la sala dau berea si chiar si donatie pt acest site super bun........multumesc anticipat.....RESPECT!!!!