Online: 1
Inapoi la intrebari
Share
Lista scoli

Cine nu-i aici, ori nu conteaza, ori nu exista!

<< Lista scoli

Share
Categoria A, B, C, D, E

Scoala de Soferi IRIZA AUTO

Localitate: Craiova (Dolj)
Telefon: 0745/626318 ; 0762/902005 ; 0351/170246 ; fax: 0351/815621

E-mail:  scoalairiza@yahoo.com


ÅžCOALA DE ÅžOFERI IRIZA este o companie formată din 26 de oameni calificaÅ£i cu o vastă experienţă în pregătirea cursanÅ£ilor pentru obÅ£inerea permisului de conducere auto. Societatea a avut grijă ca personalul să fie foarte bine instruit, motivat ÅŸi să aibă un nivel ridicat al conduitei profesionale ÅŸi al comportamentului. ÎnfiinÅ£ată în 2006, ÅŸcoala a ajuns astăzi o firmă apreciată de multă lume (făcând faţă cu succes concurenÅ£ei acerbe) deoarece răspunde cu profesionalism la cerinÅ£ele tot mai diversificate ale clienÅ£ilor săi. Societatea se află într-un permanent proces de perfecÅ£ionare reînnoind parcul auto al ÅŸcolii prin achiziÅ£ionarea următoarelor tipuri de autovehicule:

     În prezent ÅŸcoala are angajaÅ£i cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată un număr de 6 profesori de legislaÅ£ie rutieră ÅŸi cunoaÅŸterea automobilului, 22 instructori auto angajati, 1 medic specialist de medicină generală.

       Suntem dotaÅ£i cu 2 săli moderne conform normelor Uniunii Europene, pentru efectuarea orelor teoretice, oferind posibilitatea cursanÅ£ilor noÅŸtri de a avea la dispoziÅ£ie toate materialele didactice necesare unei pregătiri de calitate (retroproiector, laptop, calculatoare, DVD, manuale de legislaÅ£ie rutieră, de prim ajutor, de cunoaÅŸterea automobilului, de conducere ecologică, chestionare, CD-uri). DeÅ£inem o reÅ£ea de 10 calculatoare dotate cu softul omologat pentru a realiza simularea examenului de obÅ£inere a permisului auto.

        Detinem un simulator auto cu imagini diverse ce simuleaza diferite situatii din trafic si din toate anotimpurile, pe care cursantii scolii se initiaza inainte de inceperea orelor de conducere efectiv pe autovehicul.

       În prezent ne-am diversificat gama de activităţi, în acest sens autorizând o nouă ÅŸcoală pe teritoriul localităţii Dăbuleni unde deÅ£inem un spaÅ£iu având o reÅ£ea de 4 calculatoare dotate cu softul omologat pentru a realiza simularea examenului de obÅ£inere a permisului auto.

       De asemenea, toate documentele ÅŸcolare se eliberează în mod gratuit de la secretariatul ÅŸcolii, oferind totodată ajutor în întocmirea documentelor necesare pentru dosarul de examen (în acest fel ÅŸcoala dispune de contracte de colaborare cu policlinici medicale ÅŸi laboratoare psihologice).

 

PREÅ¢URI CURSURI ÅžCOALÄ‚

 

Categoria

Preţ total

AM

500

A1

A2

800

1000

A

1200

B

900

C

900

10 l/ ora

CE

900

10 l/ ora

D (cu C)

900

10 l/ ora

D (cu B)

1200

10 l/ ora

 

 

 

 

 

Plata se poate face în 2, 3 sau mai multe rate, în funcÅ£ie de categoria sau categoriile solicitate.

PreÅ£urile afiÅŸate nu includ cheltuielile pentru întocmirea dosarului (dosarelor) pentru susÅ£inerea examenului auto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Categoria A

    Motocicleta fara atas, a carei masa fara incarcatura este mai mare de 180 kg., cu o putere a motorului de cel putin 50 kw. Daca motocicleta este actionata de un motor cu ardere interna, capacitatea cilindrica a motorului trebuie sa fie de cel putin 600 cmc, fiind admisa o toleranta in minus de cel mult 5 cmc;
    Vârsta: 20 de ani împliniÅ£i, dacă persoana are o experienţă de cel puÅ£in 2 ani de conducere a motocicletelor din categoria A2, sau 24 de ani împliniÅ£i.

Categoria A2

    Motociclete fara atas, cu o putere a motorului de cel putin 20 kw , dar de maximum 35 kw. Daca motocicleta este actionata de un motor cu ardere interna, capacitatea cilindrica a motorului trebuie sa fie de cel putin 400 cmc, fiind admisa o toleranta in minus de cel mult 5 cmc;
    Vârsta: 18 ani

Categoria A1

    Motociclete fara atas, cu o putere a motorului de maximum 11 kw care pot atinge o viteza de cel putin 90 km/h. Daca motocicleta este actionata de un motor cu ardere interna, capacitatea cilindrica a motorului trebuie sa fie de cel putin 120 cmc, fiind admisa o toleranta in minus de cel mult 5 cmc;
    Vârsta: 16 ani

Categoria AM

    Mopede cu doua roti, a caror viteza maxima prin constructie este mai mare de 25km/h, dar nu depaseste 45 km/h si care sunt echipate cu un motor cu ardere interna, cu aprindere prin scanteie, cu o capacitate cilindrica ce nu depaseste 50 cmc, iar masa proprie a vehiculului nu depaseste 350 kg;
    Vârsta: 16 ani

 

NOU! ATESTATE PROFESIONALE

 

Scoala de soferi IRIZA organizeaza cursuri pentru obtinerea atestatului auto profesional. Cu noi puteti obtine urmatoarele tipuri de atestate auto:

 

 

Pentru alte informatii: www.scoalairiza.ro

Aplicatie realizata de Milan Ciprian © 2010   Tel. 0766.658.707
Scoala de Soferi EXIGENT
scoala de soferi drumul taberei
Scoala de soferi Bucuresti - Vasile Chirciu

Autentificare

Cont nou

Recuperare parola